Torsdagsledig
Hejsan!
 
Jag har haft en riktigt fin dag idag. Började med att åka till Södertälje med syrran för att hjälpa farmor lite. Vi rensade och fixade lite och fick en god lunch på det! Sedan åkte jag in mot stan och mötte upp Dessi. Det blev en fika, pumpa-shopping för Dessis del och jag köpte hem dry shampoo. Sedan tog vi hennes bil hem. 
 
Det var riktigt kallt idag (tror jag såg temperaturer under 0°!!!) så jag fick kila in på H&M för att köpa mig en mössa. Räddade både min dåliga hårdag och mina kalla öron. 
 
 
 
Fina syster!
 
 
 
Seg start
Shit vilken seg star på veckan! Jag åkte iväg till Huddinge centrum för ett litet ärende på morgonen, köpte med mig fralor hem till frukost och sedan deckade jag efter 12 i mammas säng och sov tills syrran kom hem. Därefter åt jag lunch och var inne på Pottermore, haha ja jag är en Harry Potter-nörd! (<3)
 
Det är typ det jag har gjort idag, haha! Okej, jag har också surfat runt på nätet och raderat några av mina över 31 514 bilder. Inte konstigt att datorn är seg! Dessutom måste jag varje gång dubbelkolla om bilderna är sparade på hårdisken innan jag raderar dom... Så jobbigt! Just nu i skrivande stund har jag 29 979 bilder kvar på datorn... 
 
Bjussar på en bild från i fredags när vi var på bio! 
The National Museum of Scotland
Nu vill jag berätta lite om min och Emmas resa till Edinburgh! Så vi backar bandet några veckor (tiden går verkligen snabbt!) och landar en en söndagseftermiddag i Edinburgh. Efter att ha bestigit Arthur's Seat på söndagsförmiddagen och ätit lunch med en fantastisk utsikt över staden så begav vi oss till The National Museum of Scotland. Där blev vi lite klokare än vad vi redan var medan vi gick runt och kollade på olika utställningar. Vi hade dock inte så mycket tid på oss så efter en stund bland några av utställningarna så begav vi oss upp på museets takterass. Ännu en bra utsiktsplats över Edinburghs hustak! 
 
 
Alltså denna byggnad var fantastisk! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Museet är verkligen vär ett besök! Ett stort pluss att det är gratis att gå in och sen frår du betala om du ska hänga av dig jackan. Det var någon tillfällig utställning som man var tvungen att betala för men den såg vi inte. Vi hade ändå inte hunnit med det.