Trött efter jobbet
Hej och hå...! Idag var det fikadag på jobbet och det serverades sju (?) sortes kakor. Åt inte så mycket men orkade inte ens min matlåda till middag några timmar senare, haha! Slutade vid tio (alltså 22) och åt en lätt middag hemma.  Inge mer kakor för mig på ett tag iaf! Nu har det blivit alldeles för mycket, haha! :) 

Så gott!!! 

Mätt tjej (på 163 cm, höhö) innan hemfärd!

Ny vecka
Idag har jag vikarierat på fritids och shit vad trött jag är nu. Kom hem och la mig ner på soffan och somnade direkt! De har så mycket energi, men de är roliga! Fick en fråga om "blommor och bin" av några elever (de gick i lågstadiet) och jag målade verkligen in mig i ett litet hörn, haha! De trodde att man blev gravid vid en viss ålder och sen skulle jag på ett pedagogisk vis försöka att ta mig ur detta, lyckades ganska bra. Men gud vad jag och en ifrån den ordinerie personalen skrattade efteråt. 
 
 
Det var ju väldigt varmt och skönt ute och såklart var vi ute på förmiddagen och en stund efter lunch så jag har ju varit ute större delen av dagen. Såklart har jag bränt mig i nacken... Får ta och smörja in mig med Aloe Vera! 
Överraskad på jobbet!
Igår jobbade jag på mitt andra jobb (långt pass mellan 9-22). Kom dit och fick reda på att jag och min kollega (som fyllde 30 samma dag som jag fyllde 20) skulle få någon överraskning, present eller liknande under dagen. På eftermiddagen kom hon som skulle ha ett av kvällspassen me en varsin bukett blommor till oss och en prinsesstårta. En så fin tanke! Jag har så fina kollegor!

Tillsammans blev vi 50 år! :)