Härliga måndag!
Hej på er! 
 
Idag har jag jobbat på en skola från 9 till 16 och kom hem för typ en timme sedan. Jag är både pigg och trött just nu, så vi får helt enkelt se hur kvällen slutar. Jag ska för övrigt på sista (?) fysträningen inomhus med lagen. Synd för jag gillar dessa träningar för då slipper jag springa och ha ont i mina benhinnor...! Annars då? Jo, tack det är bara fint med mig! Lite senare kommer det upp ett inlägg om vad jag gjorde igår kväll. Mycket spännande må jag säga! 
 
 
Hade ätit upp äppelmoset så det blev "tråkig" gröt denna morgon. Vill görna ha i lite kanel och äppelmos/ äpplen för mer smak. Men hittade färska hallon och de var ju goda! 
 
Har gått runt så här idag, så irreterande!!!! Sånt här är värst, man fastnar i saker, råkar riva till sig själv/ andra och det är bara allmänt jobbigt. Och allt började med en ligen flisa som jag bara var tvungen att pilla på, ajabaja! 
 
Just nu: Trött, glad, pigg och vill sova. Lyckat!
Bloggen och minnen
Något av det bästa med att ha en blogg som man har skrivit i flera år är att man kan gå tillbaka och se vad som hände i vardagen för flera år sedan. Minnen kommer och går och man kan inte komma ihåg allt, det är omöjligt! Även om jag har tänkt radera en hel del i bloggen eller velat starta en ny så har något alltid stoppat mig. Allt som hänt mig i livet har faktiskt påverkat den jag är idag. Jag har allt som hänt mig att tacka för att jag är den person jag är idag.
 
Här är lite tillbakablick på hur det såg ut för några år sedan. Vi börjar att kolla tillbaka hur det var när jag gick i grundskolan! 
 
Bild från okänd tid i grundskolan (7:an/8:an kanske?). Adidaströjan som jag köpe själv var ett plagg som jag ofta bar.
 
Praoade på H&M i 8:an! Det var april, det var vår och jag var glad, tyckte att det var så roligt!  
 
I grundskolan gick man varje valborg en parad genom Stuvsta Centrum och alla klasser hade olika teman. I 8:an hade vi tema sopsäckar... Vem kom egentligen på denna otroligt dåliga idé? Och varför röstades den fram av klassen? Ingen kommer ihåg. 
 
Så här såg jag ut dagen jag fyllde 15 år. Alltså snart 5 år sedan!
 
 Skolavslutning i 8:an
 
Åkte till Ottsjö för konfirmationsläger, sommaren 2009. 
 
På konfirmationsläger! 
 
 
Konfirmationsgudstjänst i Huddinge Kyrka
 
Gjorde mitt livs nästan största frisyrförändring och klippte lugg. Luggen klipptes några dagar innan skolstarten.
 
Började 9:an.
 
 
Gick ofta ut med grannens hund Sigge. Charmig liten rackare! 
 
Åkte skidor med skolan i Romme (?). 
 
Drog till Ottsjö med kyrkan och Åkte skidor under sportlovet.
 
Drog med två grannfamiljer och åkte skidor i Ljungdalen under påsklovet. En sittlift och 9 (?) nedfarter och vi var i stort sett ensamma i backen. Underbar vecka med fint väder och mycket skratt! 
 
 
Där red vi också. Nettan hette hon som tog hand om allt. Sammanfattar det hela i att om jag ska rida igen så gör jag det INTE där. Men ett roligt minne och en tankeställare om att alla människor är olika.
 
Det blev vår!
 
Detta års parad blev en succé! Emma vann pris för bästa utklädnaden! Det är värt att nämna att hon gjort hatten själv! 
 
Kollade gymnasier och gick på en del öppna hus. Denna gång var det Vittra i Sickla (som sedan blev den skola jag blev antagen till, dock fick jag en reservplats på Värmdö Gymnasium, vilket jag är så glad över!)
 
Friends hade kamratstödjardag i slutet på 9:an. Jag och Julia var där!
 
 
 
Vi hade konsert med ensemblen! Jag var konfransier, spelade gitarr och sjöng en låt med tjejerna.
 
Årliga besöket på Skansen med skolan och sedan drog vi som vanligt över till...
 
... Gröna Lund!
 
 
Den obligatoriska gruppbilden!
 
 
Bilder från balen i 9:an
 
Avslutar denna del med minnen med en bild på mig vis skolavslutningen i 9:an. 
Fredagströtthet
God förmiddag på er! 
 
Igår var jag så trött efter jobbet (samma förskola som i torsdags) och jag somnade på bussen på väg hem. Höll på att missa att gå av igen (samma sak hände i torsdags) men hann öppna ögonen i sista sekunden för att lugnt resa mig och gå av som att det hela var planerat. Inombords drog jag en djup suck av lättnad! Väl hemma blev det lite styrketräning med egen kroppsvikt och cykling på motionscykeln som vi har. Efter middagen somnade jag i en fotölj och vaknade av att Jakob kom hit efter en sen hockeyträning. han somnade i soffan och jag på överkastet i min säng och jag vaknade vid 03:30 av att tidningen levererades. Haha, sånt är ju roligt... Väckte pojkvänen och vi borstade tänderna och somnade om, på rätt plats med rätt kläder denna gång! 
 
Solglasögon och varma kläder på! Denna gång frös jag inte!