Söndagskul
Just nu är det väldigt mycket jobb och för lite annat. Men idag åkte jag och Jakob iväg till skärholmen centrum för att handla lite. Jakob fick med ett par träningskor hem. Jag fick med en plånbok, strumpor och ett batteri som man kan ladda mobilen med med mig hem.  Sedan blev jag bjuden på lunch på Jensens Bøfhus och så var det dags att jobba. Fick en stund med pojkvännen och det livade upp dagen rejält! 


I land är man värd lite nya saker! Skulle köpa en klänning men kom hem med detta! Rätt så bra ändå :)


Torsdag morgon
 
Nu har jag precis ätit frukost. Yoghurt med granola och jordgubbar, så gott! Idag ska jag plugga, städa och kanske fotografera lite. Det ser ut att bli fint väder och jag har en uppgift som jag måste bli klar med. Jag ska jobba imorgon och under helgen så då kommer jag inte att få lika mycket tid. 
Dagen
Idag hade jag tänkt att plugga. Dock var jag så trött efter gårdagens 14 timmars pass så jag tog det lugnt istället, kollade på senaste avsnittet av PLL (börjar bli liiiite långtråkigt och utdraget nu...) och surfade runt. På kvällen drog jag iväg med mamma och tränade. Vi gick på Bodypump (samma sak som skivstång) och mina ben körde tills de skakade okontrollerat! Setiöst, huvudet var hur pigg som helst medan kroppen la av. Blev lite besviken men har svårt att gå i trappor nu så jag ser det som ett bra tecken. I och med att jag varit sjuk och skadad så har jag inte kunnat träna som jag skulle gjort. Men nu känner jag mig bra så det är bara att köra på! Det är ett löppass som jag ska köra på i veckan och sen snackade jag och mamma om att gå på ett yogapass på lördag. Ska bli kul! 

Åt en sjukt god middag med Jakob idag! Det blev kyckling, potatisgratäng med beasås (och sallad såklart!). Det var så gott! Bra avslut på dagen! 

Före och efter träning!

Så gott!!!!!!!

Nytränade och hungriga!