upp och ner
 
 
Hej på er!
 
Just nu ligger jag i sängen och kollar på serier. Ska försöka att sova snart, vet inte hur det kommer att gå då jag råkade försova mig till 14:40 idag. Inte så konstigt eftersom jag jobbade natt och somnade vid sex på morgonen.Men jag hoppades på att träningen med laget skulle göra mig lite trött i alla fall. Annars så var det kul att träna, trots att benhinnorna gjorde ont vid konditionsträningen. Hoppas på att snart kunna springa som vanligt igen. Efter träningen åkte jag till mammas kontor där jag fick middag och tårta. De hade en "pub-kväll" för att säga hej då då hon och några andra ska sluta. På måndag startar hon en ny karriär. Det kommer att bli superbra tror jag! 
 
 
Imorgon skulle jag egentligen jobba men jag fick vara ledig av någon anledning... Ofrivilligt ledig bara sådär. Bra så här i efterhand för då hinner jag fixa med lite grejer innan Emma kommer hit för te, bullar och middag. Ska bli kul att träffa bästis igen. 
 
God natt eller nått sånt! Får se om jag kan somna någon gång, haha.
en vanlig onsdag
God kväll!
 
Nu ska jag snart iväg till jobbet. Min dag har varit ganska seg för övrigt har hunnit med lite personligt brev-skrivande, tv-serie-tittande och mailande. Middag fick jag hemma hos pojkvännen för att sedan bil hemskjutsad igen. Nu ska bara det sista ner i väskan och sen åker jag till jobbet. Ska sova hos pappa inatt då det blir smidigare att åka hem. 
 
Ha det bra!
 
 
tisdag
God dag, morgon, förmiddag, eftermiddag! Ja alla har vi ju olika dygnsrytmer, haha! 
 
Idag gick jag upp tidigt, för att vara i den tidsuppfattningen som jag är i, nämligen vid halv 10. Klädde på mig det första jag gjorde och gick ner och gjorde frukost och kollade på två avsnitt av Heroes. Ni kommer väl ihåg den seien? Fastnade för den när jag såg den första säsongen sändas i Sverige för flera år sedan, men sedan tyckte jag att den blev för mycket och så missade jag avsnitt och slutade helt att kolla. Nu är det ju så att den finns på Netflix så jag ger den en andra chans. Nu sitter jag och äter lunch och skriver ett personligt brev. Senaer ska jag fixa ett sparkonto och ikväll ska jag jobba. Hoppas på att hinna vila lite innan jobbet, känner mig seg och trött idag!