Lediga torsdagar!

Idag blev det en sen uppstigning igen på grund av nattjobb. Dock "tidigare" än vanligt! Strax innan 12 var jag i alla fall vaken och uppe ur sängen. Åt en pannkaksfrukost med pappa och fixade mig innan jag tog tunnelbanan in till stan. Där mötte jag upp med Julia och vi kollade runt i affärer och fikade lite. Dock har Tele2 stängt av mitt sim-kort så jag har ingen service på mobilen. Så vi fick bestämma tid och plats innan och hoppas på det bästa. Haha, jag körde med taktiken "jag står still tills hon hittar mig" och det funkade alldeles utmärkt! Tänk vad beroende man är av de där mobilerna, det är svårt att tänka sig ett liv utan dom, haha! Det var i alla fall kul att träffa tjejen igen. Jag tänkte hela tiden när jag fortfarande pluggade på gymnasiet att "när jag slutar ska jag minsann hinna med att träffa fler kompisar". Tror ni att det blev så? Nej, dessvärre blev det svårare att hinna med att se alla och det finns så många som jag känner att jag vill träffa. Mycket på grund av mina jobbtidder, som varit kvällar och nätter och då blir det ju inte direkt lättare att ses. Jag fick i alla fall med mig lite nödvändiga grejer som linnen, en sport-bh och vanliga bh-ar. Mina kläder hemma försvinner på konstigt nog! Nu behövs inge mer kläder på ett tag! 

 
Idag vaknade jag upp och fann en tejprulle bredvid mig. Hur fan hamnade den där? Måste gått i sömnen eller något sånt... # jobbigtlägejagvet # minaproblemhärilivet 
Kungligt

Igår umgicks jag och min syster med vår farmor och pappa. Vi möttes upp på tåget och åkte in till stan för att äta lunch och gå på museum. Pappa gjorde oss sällskap från centralen och det blev lunch på restaurangen London. Vi hade diskuterat museum och bestämt oss för Medelhavsmuseet, dock var det en lång kö som sträckte sig ut på gatan när vi kom fram. Riktig otur! Men inget deppande här inte! Vi fortsatte mot slottet där vi gick in på museet Tre Kronor. Man fick se hur slottet sett ut genom hela Stockholms historia. Sedan fick vi, till vår förvånad, också se en ganska stor del av slottet! Jag visste faktiskt inte att de delarna var öppna för allmänheten, har hört att man inte kan besöka slottet, men är det inget speciellt som händer så kan man alltså besöka slottet och se några av våningarna. Jag blev glatt överraskad av slottet. Många av rummen var mycket vackra och väldigt fint bevarade. Tänk att man gått i rum där kungligheter genom århundraden har bott. Men tänk att bo så, i ett stort slott med hur många rum som helst! Det är tur att alla rum har namn så att man vet var man är och så att alla andra kan hitta en. Pratade med en i personalen som sa att utan deras radio skulle det vara omöjligt att hitta varandra. 

 

Hur som helst var slottet väldigt vackert! Jag fick en helt annan bild av vår lilla låda i utkanten av gamla stan, nu gillar jag den ännu mer! 

 
Man fick tyvärr inte fotografera inne i slottet! (Synd för jag skulle behöva lite inredningstips!) Men tog en turistig bild utanför istället! ;) 
 
 
Efter besöket på slottet så var det dags för fika. Kaffekoppen blev destinationen och det blev en kladdig kladdkaka med grädde och en kopp te till det. Så gott! 
 
 
Roligt!
Jag tog mig en alvedon och gick till jobbet. Vägen dig var jobbig, det föll snöblandat regn och på marken låg det blaskig snö. Huvudet var tungt och ville sova. Men väl på jobbet var det kul. Tackar för roliga kollegor! 

Efter tre timmar där begav jag mig till mitt nya jobb för att lämna lite papper. Sedan var jag hungrig och ville se Tre Kronor spela semifinal (i OS för de som inte hänger med) så jag gick hem till mormor och morfar och hann precis se de sista 11 minuterna innan matchen var slut. 2-1 blev det till Sverige! Woooop! Woooop!


Såhär såg jag ut de sista sekunderna av matchen!