Monday
Goooood moooorgon! 

Gud va jobbigt det var att gå upp idag. Det är dags att jobba igen efter fem (underbara!) lediga dagar. Det var länge sen jag sov så här bra som jag gjort dessa dagar. Dock blev det inte så mycket sömn inatt då jag hade svårt att sova igår, vilket händer väldigt sällan. Men jag får försöka piggna till på väg till jobbet (eller känner jag mig rätt kommer jag somna på bussen...). Det är ju bara två jobbdagar denna vecka, så jag är ju ledig på onsdag igen! 


Ser ni mig? ;)

En till julafton och mellandagsrea
Igår fick jag äntligen träffa min pojkvän igen, han har varit i Norge och firat jul och kom hem igår. Han och hans familj kom direkt och hämtade mig så blev det ännu ett julfirande hemma hos hans farmor och farfar. Det var verkligen jättetrevligt och jag fick riktigt fina grejer jag med. Tusen tack för dom! 
 
<3 
 
Jag fick bland annat detta: Ett par hörlurar från Urbanears av Jakob, en skål, tvål och doftljus av hans syster och två skålar från Iitala av Jakobs föräldrar (och även en ljuslyckta av hans farmor och farfar). 
 
Sedan fick jag även detta halsband av Jakob, så fint! 
 
Idag hann jag med en runda på mellandagsrean (det blev runda nummer 2 för denna gång, fyndade ett par jeans och en kofta i fredags). Denna gång blev det två koftor (man kan inte ha för många koftor, haha!) och två halsdukar. Jag är väldigt nöjd kan jag be att få tala om.  
 
Fikapaus i reafyndandet
 
Motljus på annandagen
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår var jag tvungen att gå ut. Jag hade inte varit ute och sett solen på flera dagar så jag tog min kamera, mitt stativ och klädde mig varmt. Det var kallt, men vad gör det när man har ett fantastiskt ljus?! Kollade på alla människor som åkte skridskor på sjön och bara njöt av att det var ljust ute.