nektariner och huvudvärk
 
Satt framför datorn och tappade tiden... Gud vad jobbigt det är när sånt händer. Snart måste jag till bussen också, ikväll blir det fotbollsträning. Men just nu har jag ont i huvudet och vill bara sova, är så otaggad på allt!  Slängde i alla fall i mig en skål med nektariner nyss, kände att jag behövde få i mig något snabbt, nektariner är typ bland det bästa som finns! 
 
Sådär, nu vet ni det!
 
Tisdag
Sämsta rubriken någonsin, men det borde ni ju vara vana vid vid det här laget. Hej på er! 

Idag mötte jag upp Dessi, Julia och Emma för en liten avskedslunch. Julia åker ju nu på torsdag morgon till Madrid. Kommer inte att se henne förens i januari då hon är i Sverige en kort tid innan hon drar till USA för att plugga där. Vi åt i alla fall lunch på Hermans och kollade sedan runt i några butiker. Mysig stund! Men nu sitter jag på biblioteket vid Medis och pluggar. Vill bara bli av med denna kurs så snart som möjligt! Därför är jag lite seg på bloggen. Snart mina vänner, snart! 

Jag och Emma delade på en belgisk chokladtårta till efterrätt. Magisk!!!

Just nu!


Ikväll ska jag spela match, i Vallentuna... Långt åt helvete och det är kallt och regnigt ute! Usch och fy! Hoppas på det bästa, vi är ju obesegrade fem matcher i rad just nu! (Peppar, peppar!!!) 
Harry Potter: The Exhibition
Igår var jag och min vän Emma på roadtrip till Norrköping. Men varför skulle vi till Norrköping? Jo, vi var på Harry Potter: The Exhibition. En utställning med grejer från Harry Potter-filmerna. Utställningen är inte den samma som finns i London på Warner Bros Studios, utan dessa grejer vi såg igår åker alltid runt i världen och har ingenting med grejerna i London att göra (förutom att de ser likadana ut och har använts i filmerna). Även om vi sett några av kläderna och sakerna på utställningen i London så är det inte samma upplaga. De har ju flera uppsättningar av skådespelarnas kläder.
 
Så här såg gårdagen ut i bilder:
 
Först var vi tvugna att tanka. Jag (som varken har körkort eller bil) fick visa Emma hur man gör. Hon var väldigt gjad när bilen var fulltankad. 
 
Bilselfie!
 
 
Sen blev vi hungriga och stannade på Max! 
 
 Dock fick vi bråttom och fick äta i bilen! 
 
Vi kom fram till Nya Parken i Norrköping i tid. När man bokar biljetterna bokar man en tid då man får gå in. Vi blev lite oroliga där ett tag då det tog lite längre tid att komma iväg. Men vi hade en kvart tillgodo när vi kom fram. 
 
Gick på lektion i örtlära... Kan säga att ljudnivån var hög! Svimmade dock inte som tur var.
 
Lite läskig! Tänk att ha den här i rummet när du ska sova...
 
Dags för lite Quidditch!
 
 Måååål!!!
 
Alltså så fin! Alla fjädrar är handmålade och ditsatta för hand. 
 
Hälsade på hemma hos Hagrid! Skulle lätt vilja ha en sån här fottölj hemma!  
 
 
Alltså Dobby! <3  
 
 Glad tjej efter besöket! 
 
 Sedan behövde vi fylla på med energi igen!
 
 Sedan åkte vi den två timmar långa resan hem igen. 
 
Vad tyckte vi om utställningen då? Jo, den var väldigt bra och mycket värd att se. Vi fick "telefoner" som man tryckte in siffror i och kunde höra några av de som jobbat med filmerna prata om just det föremålet man ville få veta mer om. Vi valde att lyssna på engelska då det inte blir dubbat och det känns roligare att höra direkt från de inblandade. Dock var utställningen mindre än vad jag trodde att den skulle vara. Men då jämför jag ju med London-utställningen som är gigantisk. Det tar ca 1,5 timme att ta sig igenom denna utställning om man lyssnar på allt och kollar på alla smågrejer. Trots att vi sett mycket "behind the scenes" grejer i åratal så var det ett väldigt roligt besök! Utställningen är kvar till den 7 september.