Hello
Det kändes som att det var söndag igår. Lite lustigt men så blir det väl när man tagit ledig och haft en lugn dag. Det blev lite plugg till slut, dock väldigt lite. Annars har jag läst lite av Vecko Revyns två senaste nummer och fantiserat om sommaren. Jag och Jakob håller på att planera en resa till Grekland och se några av de fina öarna. Längtar efter en grekisk sallad, värme och att se solen gå ner i havet under kvällarna. Han var här en stund igår kväll, Jakob allltså! Vi åkte och köpte mat på ica och åt middag framför ett avsnitt av Doctor Who. Vi fortsatte tittandet i mitt rum men somnade båda två och vaknade precis vid eftertexterna. Haha, så typiskt oss (mig)!  
 
Idagska jag jobba i Västerhaninge. No och matte står det på schemat och det kommer att gå bra. För mig är det två ämnen jag inte vikarierat i. Det kommer att bli spännanade! Skolan har jag varit på förut och den verkar bra. Vettiga vuxna och snälla elever (de felesta i alla fall).
 
 
 
God morgon förresten! 
Lite ledig tid
God morgon på er! 

Idag tar jag ledigt! Jobbade tisdag till fredag på en skola förra veckan och denna helgs 48 timmar jobbade jag 24. Och igår blev det ett kort pass men jag tycker att jag är värd en ledig dag! Dock måste jag plugga och göra lite sånna saker, men det är kul! 

Igår efter jobbet åkte jag hem och fixade lite och åkte in till stan för att möta upp Dessi. Vi köpte lite grejer och åt glass i Kungsträdgården. Dock är nästan alla blommor borta så det är lite tråkigt. Men det kommer ju tillbaka nästa år igen! :) 

Det var soligt och varmt när jag åkte till stan! Så skönt! 

Provade bland annat dessa sköna byxor, de blev mina för 180 kr! Ibland är det bra att vara student! 

Var hos mina morföräldrar och åt lite innan fotbollsträningen. Har alltid trott att det är två tvålar som de har i ett av badrummet, dock är den vita en hand lotion... Alltså ingen tvål! Så nu vet jag (och ni) det! 
God natt!
 
En opublicerad bild från slutet på februari får avsluta denna dag. Idag har jag jobbat 8:00-21:00 och sen kom min snälla mamma och hämtade mig. Imorgon är det en ny vecka och jag ska jobba ett kort pass (7-11:30) och sedan ska jag träffa en vän. Ska bli sjukt kul då vi inte hinner ses så ofta nu mera. Nu är jag så trött så att jag måste sova!
 
God natt!