Tankar

Att jobba sent kväll eller natt kan ha sina fördelar. Idag valde jag att sova tills jag vaknade, låg kvar i sängen med mobilen i handen och åt sedan en frukost/lunch i lugn och ro medan jag surfade runt på internet. Härlig start på dagen. Idag jobbar jag 17:00-22:30, vilket jag gillar då mitt tåg passar in med en buss när jag ska ta mig hem. Att jobba söndag var skönt då det är lugnt och inte lika stressigt som jämförelsevis vid lunchtid en vardag. 

 

Men det negativa är att jag inte träffar min pojkvän lika mycket. Han jobbar ju 7-16 och när han åker hem från jobbet åker jag till mitt jobb. När han går upp på morgonen vill jag sova mycket längre och vi har helt olika dygnsrytm. Min syster hade redan somnat när jag kom hem igår och när jag vaknade idag hade hon varit i skolan i flera timmar. Man blir lite ensam. Men förhoppningsvis får jag ett "bättre" schema nästa gång. Jag är fortfarande glad över att ha ett jobb att gå till över huvud taget. Det är många ungdomar som bara går runt hemma och inte gör så mycket. Nu kan jag prova på ett yrke och sedan kanske ta mig vidare till ett annat. Men just nu tar jag det lugnt, försöker att göra mitt bästa och göra det bästa med mina nya erfarenheter.

 
Vid Centralen strax innan 20:00. Alla på väg någonstans, några hem, andra på resande fot till olika destinationer och andra på väg till jobbet precis som jag. Tog på mig vinterjackan för att hålla värmen så mycket som möjligt, trots flera plusgrader! Men man vill vara på den säkra sidan när man är förkyld.
Förkylning, jobb och "nytt" rum

Dagarna går. Idag är det söndag och mitt lag ska spela den sista seriemachen för i år och jag skulle spela om det inte var så att jag blivit förkyld. Hade ont i halsen i fredags och bestämde mig för att vila. Så det gjorde jag hela dagen, men vaknade upp på lördagen värre än dagen innan. Idag känns det bättre, snorigt och lite täppt men bättre. Ska jobba 20-23 ikväll sen ska jag sova, imorgon börjar allvaret! Då ska jag nämligen börja jobba efter schema (första dagen blir 17:00-22:30). Så jag hoppas på lång sovmorgon och att jag vaknar upp frisk och kry! 

 

I fredags eftermiddag kom min mamma hem efter några dagar på konferens. Hon tyckte att vi skulle åka till Mio och kolla på ny byrå till mig. Jag har nämligen pratat om att flytta runt lite grejer i mitt rum och köpa en större byrå. Så väl på Mio i Kungens Kurva hittade vi en fin byrå och en matta. Dock tog vi bilen en sväng till IKEA några hundra meter där ifrån och kollade deras sortiment. Där hittade vi ingen bättre byrå, men dock en matta. Så vi köpte mattan och åkte tillbaka till Mio och köpte byrån. Lite spontanköp bara sådär. Så hela lördagen spenderades inne i mitt rumm, rensande flytta ut saker till vardagsrummet och satte ihop denna byrå (det tog mycket lång tid om man jämför med en IKEA-möbel!), städade bort allt damm och lade till slut ut den nya mattan på golvet. Det känns som ett helt nytt rum! Är dock inte helt klar än men före- och efterbilder kommer att komma upp! Kan bjuda på dessa två som förhandstitt! ;) 

 

 
HÖST
 
 
 
Igår var jag ute och tog dessa bilder. Det börjar verkligen att bli höst och träden börjar att få olika färger. Jag själv tycker att det är vackert och jag fick chansen att ta på mig min fina basker som jag köpt i Edinburgh förra året. Dock blev det lite kallt efter ett tag men det var det värt, det är ju så fint! Idag har jag slappat i soffan, ska nämligen jobba natt (22:00-01:00) och kände att jag behövde vila upp mig.