Den där mobiltelefonen...
Jag hade under gårdagen inte tillgång till min mobil då jag klantigt nog glömt min laddare hemma hos pojkvännen.  Men även om det till en början tog emot så blev känslan till slut befriande. Jag behövde inte kolla Facebook, Instagram eller Twitter, just för att jag inte kunde! Det jag kunde göra var att acceptera detta faktum och låta mig slappna av. Normalt sett har jag en reflex att kolla de sociala medierna som jag använder ganska ofta, det blir alltså väldigt svårt att bara sluta eller låta bli eftersom mobilen finns där och man blir hela tiden medveten om den. Nu när jag verkligen inte kunde använda mobilen så accepterade jag det bara och tänkte inte på det. Det kändes som att det istället var folk i min omgivning som tyckte att det var jobbigt att de inte kunde nå mig. Denna undermedvetna stress som vi hela tiden bär med oss är inte bra. Hur dålig den är vet jag inte, men jag skulle kunna "glömma" min laddare hos folk lite fler gånger. Att ha en mobilfri dag någon gång då och då är nog inte helt fel ändå! 
 
Gårdagen spenderades hos min farmor med min syster, pappa, faster och kusinbarnen. Det blev lunch, äppelpaj och mys. En helt behövlig dag! Blev sedan skjutsad hem till Emma för te och pratstund och sen kom Jakob och hämtade mig. Dagen avslutades med tacos, mys och senaste avsnittet av How I Met Your Mother. Så bra!  
 
Dessa dagar
Mina dagar flyter förbi i en blandning av sömn, jobb och lite ledighet här och var. I söndags vaknade jag upp hos pappa efter en natts jobbande. Skulle jobba mellan 01-04 men det ändrades till 23-04 (glöm inte bort att klockan flyttades bak en timme också så det blev som att jag jobbade till 5...). Efter det var mitt huvud mos...

Igår var det också jobb som gällde, ett kvällspass som vanligt och sedan hem igen. Skönt men ändå oskönt. Idag har jag haft en slö dag då jag vaknade sent med en dunder-och-brak-huvudvärk och valde att stanna i sängen ett tag. Har hunnit med frukost och att laga ett par jeans samtidigt som jag gjort sönder en symaskinsnål... Ska snart iväg och jobba igen, hoppas på en lugn kväll och att jag får sluta i tid, annars missar jag bussen som jag vill med! Imorgon är jag ledig! Då ska jag ha en mysdag med farmor och syster. 

Fina nya skor (stövlar) bland en massa höstlöv! Det fina med hösten! 
På stan
Halloj!

Befinner mig just nu på stan med mamma och en del av familjen. Vi har hunnit med en fika på Vete-Katten och provar just nu skor på Jerns. Jag har hittat ett par som passar, vilket är ett under då det kan ta en evighet! Så jag är mycket nöjd! 

Söderblandning och en bakelse fick jag att smaska på. 

Utvärdering: chokladmoussen var mycket god, dock kunde de understa lagret av krossat digestive vara lite tjockare (det syns knappt på bilden). Betyget blir 4,5 av 5!