Fredag
Igår kunde jag verkligen inte somna, så det slutade med runt 2,5 timmars sömn. Lite jobbigt men eftersom min dyngsrytm är/var helt rubbad så blev arbetsdagen inte så jobbig. När jag åkte till jobbet imorse, strax efter 6, så var ju kroppen inställd på kväll. Det var inte föräns jag kom hem vid 17 som jag insåg hur trött jag var och sov några timmar på soffan. Det där med tid och sömn är konstigt. 

Nu ska jag sova! Imorgon blir det inte sovmorgon då det är dags för korpenmatch igen. Ska bli roligt! 

En väldigt trött tjej på väg hem idag...


God morgon, god middag, god kväll!
Igår jobbade jag natt så denna dag försvann ju väldigt fort! Vaknade liksom vid 14:30... Har i alla fall hunnit med middag hemma hos pojkvännen och sedan iväg på fotbollsträning. Så roligt! Saknar bollen, planen och laget! Nu är i och för sig laget typ nytt då vi slagits ihop med ett annat lag, men det blir nog bra! Det var skönt att röra på sig och känna på bollen igen! Nu har mitt schema förbättrats lite på jobbet så att jag åtminstone kan vara med på en träning i veckan. Sen spelar ju några av oss tjejer i korpen tillsammans på lördagar (tidig morgon!!!!) och det ser jag som en rolig grej och som träning. Det är ju inomhus så tempot blir högre och matcherna spelas 2 x 15 minuter. Alltså är det ganska intensivt (i jämförelse med utomhus). 

Nu ska jag sova (konstigt då jag varit vaken i 10 timmar...). Men så är det! Jag ska jobba på jobb nummer två imorgon så det blir ett pass 7-11:30. Sen ett snabbt byte till nästa jobb 12-15. Men det får bli som det blir! Får väl offra att vaa zombie en dag eller så! 

God natt! 

I tisdags på väg hem från min far. Solen går ner och för den som jobbar natt har dagen bara börjat!
Tisdag
Eftersom jag inte somnat än så är det fortfarande tisdag, även fast det är onsdag. Konstigt det där med tid! Men i alla fall, min tisdag har varit bra! Jag hann med lite nödvändiga grejer hemma, träffade tjejerna (Jossan, Lollo, Mathilda och Åsa) på Åsas jobb. Bör nämna att hon jobbar i en sushirestaurang. Så vi åt sushi och snackade ett tag innan jag behövde bege mig mot jobbet. Jag jobbade sen fram till halv 2. Och nu får jag äntligen ta och krypa ner i sängen! 

Imorgon ska jag bara fixa lite grejer hemma och ta det lugnt. Går upp när jag vaknar, det är ibland lyxigt att jobba natt! :P 

Firade morgonen med varm o'boy i min finaste kopp! 

På väg till stan!

Sushi at Åsas jobb!

God natt på er!