Oroligheter och ny bok
I onsdags skedde något obehagligt. Dagen började tidigare än mina vanliga sommarlovsdagar då jag skulle vara inne i stan klockan 8:00 för en jobbgrej. Väl på bussen klockan 07:01 började jag känna mig konstig, hade ett tryck över bröstet och andningen var tung och jobbig. Men jag kände att när jag väl var på väg in till stan skulle jag inte kunna vända tillbaka. Ärendet gick på en timme och efter det bestämnde jag mig för att sova en stund på morföräldrarnas soffa. Men efter några timmars sömn mitt på blanka dagen var detta inte över och det var inte bara ett tryck över bröstet utan även värk. Jag blev orolig! Ringde mamma som senare hämtade mig och historien slutade på akuten på Karolinska i Huddinge. Blev snabbt omhändertagen och fick sedan åka hem då de inte hittade något fel, troligtvis beror allt på den stora mängden stress jag haft under våren. 
 
 
Glad att få åka hem! 
 
Igår hade alla känningar mer än halveras och idag känns det typ som vanligt. Jag har under dessa dagar inte gjort någonting, bara vilat. Gårdagen spenderades i favorithörnet i soffan med datorn, TV:n och senare under dagen med en film. Idag tog jag faktiskt på mig andra kläder än pyjamas och begav mig ut i solen med en ny bok. 
 
Först parkerade jag mig I denna:
 
 
Men solen försvann och då valde jag hammocken:
 
Här gungade jag fram och tillbaka medans jag läste på om Zlatans egna historia. Kan säga att bilden av denna man sakna men säkert förändras! 
 
Nu blir det bio med pojkvännen. Trevig fredagskväll!
 
The Old Town
 
 
 

Bilder från i tisdags, en fin tisdag med två fina vänner. Mötte upp Sanna och Lollo i Slussen och sedan promenerade vi (Sanna hoppade) till Gamla stan och gick runt innan vi satte oss ner på ett fik och snackade. Väl behövligt en varm sommardag. Gamla stan är ett av mina favoritställen i vår fina huvudstad med små gränder och hemligheter. Kommer att vandra här oftare och i tisdags passade jag på att ta bilderna med mitt nyaste objektiv som är från Tamron. 

Aktiv gårdag
Dårdagen har jag spenderat lite överrallt. Dels åkte jag på ett litet äventyr till Södertälje med min pappa för att hämta några cyklar där och äta lunch hos farmor. Dels åkte vi tåg med dessa för att de skuklle bli av med två cuklar. Sen cyklade jag sedan cyklade  hem dom till pappa, därifrån gick jag hem och fick sedan sällskap av pojkvännen vä hemma. Kvällen avslutades med en cykeltur (igen) till Långbro Värdshus där jag fick njuta av en fantastisk middag tillsammans med mamma. En tippendag med toppenväder! Nu är jag supertrött och ska snart sova. Imorgon är en ny dag och då får vi se vad jag hittar på! :) 
 
 
Fantastisk varmrätt! 
 
Underbar efterrätt!