Sjukstugan
Jag är verkligen trött på det här nu! Jag vill bli frisk, kunna träna och leva som jag normalt gör och inte ligga på soffan och kolla på tv. Visst är det skönt att slappa lite, men i längden är det sjukt trist! Aja, jag har varit sjuk en tid och det här är väl kroppens sätt att säga att jag ska vila. 
 
Dagens höjdpunkt var när Jakob kom hit och höll mig sällskap en stund. Så gosigt! Han kom förbi och överraskade mig igår också, då hade han med sig en av mina favoritglassar som plåster på såren. 
 
Idag blev det en frukost framför tvn. Mammas bakade bröd (som jag värmde i ugnen) med te och juice. Supergott!
 
En liten överraskning jag fick igår! :) Typ en av de få laktosfria glassen man kan köpa i en GB-glassbox i Sverige, som dessutom är supergod!!!
 
Fick även denna påse hemlevererad igår! Det är så kul att shoppa på nätet, man blir så glad när det äntligen ramlar ner i brevlådan! :) 
 
Det är vad som händer just nu!
 
 
Frilufsdagen
Jag hade sett fram emot dena dag ett tag. Frilufsdag med skolan betyder att alla får välja en aktivitet som man utövar denna dag, man f¨år komma bort från skolan och tänka på något annat. Jag, Jakob och några av mina vänner från klassen hade valt curling. Men igår kom jag hem och var så trött och kände mig mer förkyld än vad jag har varit de tidigare veckorna (sen strax innan julafton ungefär). Så jag sov lite, åt middag, tog en dusch och sa god natt. När jag vaknade i morse kändes det lite bättre men jag var fortfarande dålig och kände att det bara skulle bli värre om jag gick på en sju kilometers promenad och sedan spelade curling i 90 minuter. Så jag tog lite förkylningrkurer, åt en macka och gick till sängs igen. Där, i sängen, har jag befunnit mig sen dess. Inte så kul om man säger så!
 
Önskar att jag blir frisk snart! Har haft en konstant hosta sen strax innan julafton och det känns som att jag kommer att få ta studenten med ett packet näsdukar i handen... 
 
Förra året då vi var och åkte skidor/snowboard i Järvsö. Sjukt roligt! 
typisk söndag
Tjoooo!
 
Vad hände med denna dag då? Den bara försvann... Aja, jag har hunnit med att sova lite på soffan, kollat på när laget tränade fotboll inne i stan och att kolla igenom typ hela H&M:s sortiment och ska snart klicka på KÖP. Det har för mig varit en väldigt lugn söndag, precis som den ska vara! 
 
Snart kommer Jakob och hämtar mig. Vi ska äta och sova hos han ikväll. 
 
igår kom jag hem till en mycket trevlig överraskning! Mamma hade bakat bullar (vilket vi smått retat henne för att hon inte kan). Dessa var i alla fall sjukt goda och de lär snabbt försvinna ur frysen! Får kämpa så att jag inte äter upp alla!

En bild från i torsdags när jag var på väg till skolan