Gott nytt år!
Den sista timmarna på år 2013. Det känns bra! Året som snart är slut har varit ett bra år, bättre än 2012. 2013 började lite deppigt och med en väldigt lång förkylning som varade i fyra månader. Men det blev ljusare, varmare och jag fyllde 19 år, tog studenten (den bästa dagen på året) och hade ett underbart sommarlov. Jag gick runt i några månader och visste inte vad jag skulle göra (och blev ofta stressad och lite orolig) men fick till slut ett jobb. Under hösten har det blivit en del jobb och jag har fått testa på det riktiga arbetslivet (på både gott och ont). 

Nu ska jag fira in det nya året med mannen jag älskar och hans familj. 

Gott nytt år! 2014 ska bli ett ännu bättre år! Tåg 55 mot Oslo
Just nu befinner jag mig, tillsammans med Jakob, på ett tåg på väg till Oslo. Hans föräldrar och syster befinner sig också på tåget, fast i andra vagnar. Nu har vi åkt i några timmar och har väl några timmar kvar. Vi är nog inte så jättelångt ifrån gränsen. Det vi ska göra i Norge är att träffa Jakobs släktingar, fira nyår och så ska jag och Jakob se oss omkring i Oslo. Det var ju ett tag sen jag var där, jag kanske var 10 år? Det ska bli väldigt roligt i alla fall. Vi stannar tills fredag så vi har några dagar på oss att se oss omkring. 

Bild från starten av tågresan. 

Annandag jul
 
 
Annandagen var riktig mysig. Spenderaden hemma hos mina morföräldrar med familjen (pojkvännen är såklart inräknad). Min moster var som tidigare nämnt inte med på julafton så det blev lite julklappsöppning efter maten. Vi hade det väldigt roligt med mycket skratt och skämt. Maten var väldigt god och behövs det säga hur mätt man var efter middagen? Sjukt mysig kväll!