Jag gjorde det!
Okej! Idag har jag äntligen gjort det! Raderat den där jobbiga och störande appen som jag ändå ville ha kvar för att påminna om gymnasietiden. Ja, jag är i en liten jobbig tid i livet då man inte riktigt vet vad man ska göra och vill klänga fast i det förflutna lite för länge. Men nu ska det bli bättre! Mot nya tider!
 
 
Nu är det bara First Class på datorn sm ska bort...
Gårdagen

Igår var en bra dag! Jag började dagen med att träffa Emma hemma hos henne. Där blev jag bjuden på lunch och  sedan te som pricken över i:et. Mycket trevligt alltså! Vi bestämde oss för att bege oss ner till Stuvsta centrum för att fika på bageriet, men vi tog en omväg upp till vår gamla grundskola och hälsa på. Vi träffade några gamla lärare, snackade om vår tider som elever på skolan och diskuterade framtiden. Sedan blev det äntligen dags för fika. 

 

Efter denna otroliga fika tog jag tåget mot Årstaberg (minnen från gymnasietiden kommer snabbt tillbaka och saknaden blir större) och hoppade på tvärbanan där Lollo satt (precis som förr då vi fortfarande gick på gymnasiet). Dock skulle vi inte till fina Värmdö Gymnasium utan till Fryshuset på en interreligiös ledarutbildning som vi ska gå på några kvällar här och där fram till december. Tiden gick snabbt och vi träffade en drös med nya människor. Det kommer att bli kul och väldigt intressant att gå denna utbildning! 

 
Innan jag drog hemifrån! 
 
 
Min kompis! 
 
Fina onsdag

Än hänger sommaren med oss! Det är bara att njuta för snart får jag säker ångra att jag längtat till hösten... Idag händer det nödvändiga saker och senare under dagen något väldigt roligt! Ska nämligen träffa Lollo! Det ska bli så roligt! Båda behöver lämna huset och alla personliga brev en stund för att vara lite sociala. Nu ska jag till arbetsförmedlingen, det är tydligen något av det nödvändiga...