orkar inte...
I dag är en sån där dag då allt bara är sämst. Det började bra då jag kände mig pigg och glad när jag vaknade men det vände snabbt efter en händelse och sedan dess har min dag varit upp och ner. Det var en sån här dag då man bara vill hem, men eftersom mina två sista lektioner var viktiga så var jag tvungen att stå ut till halv fem innan jag kunde åka hem. Men väl hemma blev inget bättre och jag väntar just nu på att Jakob ska komma och hämta mig, dock sker det vid 22... Tills dess roar jag mig med plugg och en gnutta huvudvärk!
 
Bild från en bra dag!
Tänk positivt!

Jag har letat jobb denna eftermiddag, de flesta jobb som jag vet att jag skulle klara av behöver man erfarenhet för att kunna söka jobbet. För att få det där jobbet på Ica måste du tidigare jobbat på Ica (praktik gilles ej). Hur ska man kunna söka nya jobb inom nya branscher om företag tänker så här? Jag kanske skulle vara perfekt hos dom! Livet är orättvist ibland! Nu är jag lite nere och muntrar upp mig med en lista med bra saker som hänt mig idag. Det lär vara det som behövs!

 

- Fick vakna upp bredvid en väldigt trött och söt pojkvän efter 8 timmars sömn. 
- Vi fick skjuts till bussen av min snälla mamma vilket resulterade i att jag kom i tid till min första lektion.
- Fått flera fina sms idag.
- Jag var för första gången sen i december med på en idrottslektion. Jag kände mig lycklig och hade så mycket energi och var så glad över att jag kunde springa igen (utan att få upp ett ton slem från lungorna). Obeskrivligt! 
- Inte nog med att jag kunde vara med på idrottslektionen. Vi fick spela lackrosse och jag gjorde ett så sjukt snyggt mål. Jag var på topp som sagt! 
- Just nu sitter jag framför brasan igen med en filt över mina axlar, en bonus är att mamma precis kom in med te. 
- Mobilen laddar i köket och jag har inte tänkt på den på typ en timme. Känsla: befriande. 


Så, dagen var inte så dålig trotts allt... Nu blir det lite plugg och sedan sömn. 
 
Hej då projektarbete!
Nu har en sten lyfts från mina axlar. Efter ett halvår med oro, ångest och allmänt jobbiga tankar så är mitt (och mina två gruppmedlemmar Jossan och Anton) projektarbete inlämnat. En 23 sidor lång rapport om Sveriges försvar (och lite annat kul) är äntligen klar. Jag fick den stora äran att skriva i ordning bland annat innehållsförteckningen och sedan fastnade jag bland källorna längst bak, det var några som inte fanns med så jag satt och klippte och klistrade för att få allt att stämma. Så för bara några minuter sen skickades denna rapport iväg med mail till vår lärare. Det var en sådan underbar känsla! Nu ska jag sova, det förtjänar jag verkligen! 
 
Hej Jossan! Kan du göra så här?! ;) Bilden är några dagar gammal, men jag är glad ändå :)