30 oktober

Det känns inte som att det är tisdag idag (igår, klockan är ju efter 24...). Idag har jag i alla fall "städat rummet". Det vill säga tagit ur kläderna ur min garderob, dammsugit och torkat rent på hyllorna och stoppat in kläderna igen. Har också lagt undan sommarkläder och gjort plats åt nya kläder!

På kvällen åt jag middag med min pappa och efter det gick vi på bio och såg Hamilton. Det jobbigaste var att jag glömt mitt ID-kort så när jag beställde en cider blev plötsligt all personal på restaurangen inblandade och jag blev "hon-som-glömt-sitt-ID-hemma"-tjejen. Men till slut fick jag min cider. Restaurangen hade en mycket trevlig personal! Filmen var sjukt spännande i alla fall och det var en lyckad kväll. Nästa gång får jag bara komma ihåg mitt ID-kort!

29 oktober

Måndagskvällen har bestått av jobb. Det var lugnt ett tag så jag bakade lite muffins som jag bjöd på.

Annars har jag hunnit klicka hem en snygg väska och myst i soffan med pojkvännen. Nu ska vi sova, imorgon ska vi hitta på något kul!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1090809/images/2012/pic_508f111fddf2b37329000aa2.jpg" class="image">

28 oktober

Dagen har bestått av jobb från 7:30 till 16:00 och chill här hemma. Just nu fixar jag i mitt rum, alltså kollar igenom mina kläder och rensar lite. Vill inte ha kvar allt onödigt sim jag inte använder. Vissa plagg har jag haft alldeles för länge! Sen är det ju bra att jag har lov nu i veckan så att jag kan shoppa lite för pengarna jag tjänat ihop. Det har planerats in en shoppingdag med Julia på onsdag och det ser jag verkligen fram emot! En liten "nystart" i garderoben inför vintern!

Ikväll blir det filmmys med Jakob och imorgon börjar jag jobba vid tre.