Sauna

Jag fryser, sådär så man känner sig flera grader kallare in på själva skelettet. Som en köttbit som sakta frys ner i frysen för att sedan tas fram några veckor senare och tinas upp och stekas till en god middag. Anledningen till att jag fryser är enkel. Vi hade konditionsträning med laget, ute i snön(!!!), och efter tre varv runt fotbollsplanen kände jag värk i mitt ena smalben (hej benhinneinflammation!) och fick stå och kolla på när de andra sprang på. Tur att vi har en bastu som jag kan värma mig i!

29 november

Torsdagar är en av mina jobbigaste dagar i skolan då jag vanligtvis går till halv fem. Men idag var vi lediga för att gå på saco-mässan, där man kan möta folk från universitet, folkskolor, andra utbildningar och gå på korta föreläsningar om lite allt möjligt. Det är som gymnasiemässan fast för vidareutbildningar!

Jag och Jakob åkte dit så vi var där vid 10 och åkte till Huddinge för att äta lunch vid 13. Fick inte så mycket mer info än jag redan kollat upp men det var roligt att träffa lite folk från olika ställen.

Kvällens lista
Här är en lista på saker jag gjort för att inte behöva plugga:
 
Lagat mat (vilket jag ändå var tvungen att göra då min mor lämnat oss denna kväll)
 
Tagit undan disken och ställt in den i diskmaskinen (jo, det kan hända att jag gör detta ibland! ;) ) 
 
Tvättat en röd 30°-tvätt (med en halsduk som jag först tappade när vi var ute och firade Julia, hoppas att den blir torr till imorgon)
 
Skrivit en önskelista till jul
 
Spelat Wordfeud
 
Funderat på vilka utbildningar/utbildning jag ska gå efter gymnasiet och i vilket lad jag vill plugga
 
Funderat på om jag ska laga mina jeans jag har på mig för 30:de gången...
 
...Kommit på att det ändå är för sent för att laga dom så jag får vänta till imorgon kväll eller nått!