Tjohooooo!
Sitter fortfarande och kämpar med min powerpoint till min redovisning imorron. Vi har läkarkonferens på biologin och det måste gå bra! Jaja, det är väl bara att göra klart allt! Ikväll har min sysyter konsert så det hade jag tänkt att gå på. Sen är det ju sommarlov om några dagar, det är ju något att se fram emot. Nej, nu måste jag koncentrera mig igen!

En bild från i höstas, vid varbergs fästning.

31 maj

Jag mår inte så bra idag, illamående och ingen aptit. Jag skulle egentligen vara i skolan och göra ett bip-test men jag hoppar det! Känner mig helt sönderstressad och vill bara ha ledigt och andas. Men jag måste göra två viktiga uppgifter till imorron, så jag får tvinga i mig lite melon eller nått och göra klart allt. Hatar skolan just nu!

Bilder från idag

Här är lite bilder från idag. Ågesta var kul, som vanligt! En polis kom och pratade om sitt yrke och sen hade vi lunch och fick åka hem. Så nu ska jag sätta mig ner och skriva på min svenska text. Tjoho!


Det är så fantastiskt att man näsyan är ute på "landet" i vissa delar av Huddinge. Det är ju en väldigt stor kommun. Men det är mysigt att åka förbi åkar, kor och hästar.


Åsa och Mathilda cyklade...


... och jag åkte moppe!


Min söta pojkvän hade skrivit ett litet meddelande på min skåpnyckel. Han går ju i min parallellklass. Haha, det här är en sån typisk sak han kan göra!


Polisbil!!!!