30 juni
God morgon på er! Nu är min högsta önskan att bloggappen ska fixas så att jag kan blogga mer. Det blir ju inte så mycket bloggande nu annars. Sen jobbar jag ganska mycket så bloggen får inte så mycket tid som jag vill ge den. 
 
Just nu är jag med Jakob på hans farföräldrars landställe och myser. Vi komut hit igår kväll och åker nog snart, vi ska äta frukost och så. På vägen hem ska vi svänga förbi hos min farmor i Södertälje och sen börjar jag jobba klockan 16:00. Så ser min lördag ut! Nu blir det frukost! 
27 juni
Hejsan! Jag vill verkligen att blogg.se ska fixa deras app så att man kan blogga från mobilen. Anledningen till att jag inte bloggade i måndags var för att Jakob kom hem från New York. Vi var med varandra hela dagen och gick på bio på kvällen och såg Snow White and the Huntsman. Den var bra! Det var roligt att se Kristen Stewart i en annan roll en Bella i Twilight-filmerna.
 
Igår mötte jag upp Dessi och Ann för lunch och en massa snack. Vilket var väldigt trevligt! Det var aldrig tyst och jag pratar alltid ovanligt mycket (speciellt när jag umgås med Ann) så att jag nästan får ont i halsen. Men det tråkiga var att servitörerna var så oartiga och nästan glömde bort oss och allt tog så lång tid... Men vi hade trevligt ändå! På kvällen mötte jag upp Emma och Julia för att gå på Dropkick Murphys på Gröna Lund. 
 
Jag och pojkvännen innan bion :) 
En liten efterrätt som jag, Dessi och Ann delade på när vi åt lunch. Supergott! 
 
Konsert! :D
 

Nu ska vi iväg och träna! Tja dååååååå!
24 juni
Den dåliga uppdateringen idag beror på att jag har jobbat (japp, på en söndag) och att mobilen inte har något nät på jobbet. Vi jobbar i en liten bubbla och man kan knappt ringa till en. Ja ja, nog om det! Jobbade till halv fem och sen kom min moster och hämtade mig och vi åkte och handlade på Ica Kvantum och nu sitter jag hemma och ska snart åka till min pappa på söndagsmiddag med syrran.

Glömde helt bort att det var min namnsdag igår! Ett tag hade jag glömt bort att man överhuvudtaget kunde ha namnsdag! Haha, men min moster köpte en tidning till mig när vi var och handlade. Måste ju lära mig att ta schysta bilder i sommar! ^^
 
Min nya tidnning! :)
Jag på midsommarafton!
En till bild från midsommarafton! :)