Min onsdag (den 28 september)
Ska berätta lite om vad som hände i onsdags. Det var ju Ågesta som vanligt. Prov direkt på morgonen och sedan blev det en insats där en tunnelbana hade krockat med två personbilar (för er som inte vet det har vi en tunnelbanevagn stående på övningsfältet med spår och allt som nu finns bland tunnelbanor, coolt va!?). Halva klassen fick vara offer och andra halvan räddningspersonal. Den halvan jag var med fick börja vara offer. Jag fick då ligga under tunnelbanan, de tog ett tag att få ut mig. Rätt kul att se andra slita. När det var våran tur att rädda så fick jag agera räddningsledare, personen som säger till de andra i räddningsteamet vad som skall göras och vad man ska prioritera, lite svårt (mycket att tänka på) men kul, fick ju prata i en radio med min lärare som i detta fall var ledningscentral och ambulans. Men det var en rolig dag. Kul att få göra lite praktiska saker! :)

Här har vi lite bilder som jag tagit från Amanda.

Jag är den orangea personen längst ner till vänster

Ojdå! :O

Folk låg inne i tunnelbanan, som dom hade fyllt med en massa discorök så att man från början inte såg något.

Ser inte vilka dessa två är (alla ser ju typ likadana ut :P ) men de försöker i alla fall att rädda någon under tunnelbanan. 

Efter detta stannade vi var och gymmade i gymmet där ute. Så här är det bild på när jag springer! Jag vet! Det är mycket intressant! ;)

 

Idag var vi mänskliga!
Orientering idag. Jag kör på inga kommentarer på den händelsen. Annars då? Har pluggat olika slags chock och kinematik. Japp, vi har räddningsprov imorron! Jippie!

Hoppas också på att få åka brandbil imorron, den här dagen var så pissdåli, förutom att jag övningskörde när vi skulle hämta min syrra hos en kompis, det var roligt. Sen finns det en del andra roliga grejer som har hänt, fast det är svårt att förklara. Det är saker ni nog skulle säga "det var säkert roligare när man var där" till.

Nu ska jag sova! God natt!

Tog bilden denna morgon om ni udrar.

Rött
Måste få skriva om söndagens fotbollsmatch. Det började redan i lördags då min tränare frågade om jag ville vara målvakt på matchen. Jag var osäker för att jag inte har stått på ett år typ och för att jag fick en spricka i mitt finger den matchen för ett år sedan.

På söndagen åkte jag till Hägerstensåsens BP (en av de få planer i Stockholm som jag inte har spelat på tidigare) och som vanligt var jag spänd på vad som skulle komma. Motståndarna var Aspudden, som är ett bra lag. Och jag skulle vara målvakt!

Uppvärmningen i mål gick bra och jag kände mig säker i den röda matchtröjan. Det här har jag ju gjort förr! Bara minuter kvar, nervöst!

Matchen gick riktigt bra och det var faktiskt kul att stå i mål igen. Men inget jag vill göra på heltid. Vi vann med 5-0, inga mål insläppta! Många klapp på ryggen och ord som "bra spelat!" och "fan vad grym du är!". Det gör en glad! Något som är roligt är att det är ett annat spel. Som målvakt måste du inte bara rädda alla bollar som motståndarna skjuter untan också styra spelet. Skriker gör man alltså en hel del. Sen har jag ett väldigt bra lag med duktiga spelare med mig på planen!