26 oktober

Idag var jag faktiskt inte på Ågesta. Förra veckan var vi halva klassen där ute och det andra halvan inne i stan på läkarundersökning. Så den här veckan var det min tur att vara hos läkaren. Detta gör vi för att kolla att det är fritt fram att rökdyka, få att det inte är något fel på hjärtat eller något. Jag hade tid 10:10 så lite sovmorgon blev det, mötte upp Åsa vid Odenplan så gick vi tillsammans till sjukhuset. Testet gick ut på att cykla och mäta EKG (och andra saker, hade inte så mycket koll då jag var tvungen att tänka på att cykla), hjärtats aktivitet typ. Sen fick man reda på lite andra värden, men det där med läkarspråket är inte min grej. Men enligt testet som vi gjorde låg jag en bra bit över medel. Jag är nöjd! Senare ska vi göra ett rullbandstest då man går med utrustning (luftpaket och grejer) på rullband i ett visst antal minuter.

 

Om ni undrar vad jag gör så pratar jag i telefon.

Sugpropparna som dom satte på (till EKG:t) lämnade spår. Kan ju säga att det intvar helt smärtfritt heller...

 

Annars då? Jo, eftersom jag ändå var i kvarteren där mina morföräldrar bor gick jag dit och duscha, åt lunch, plugga och sen lite fika på det. Mycket trevligt. Nu ska jag fortsätta att plugga.

Fika :)

 

Eld och böcker

Sitter och läser en bok som ska vara utläst på tisdag. The Lovely Bones, ni kanske har sett filmen? Det har jag i alla fall så det är lite tråkigt (jag vet ju vad som kommer att hända). Satt framför braskaminen innan det blev för varmt så att jag fick flytta tillbaka fotöljen. Riktigt mysig höststämning! Ska nog fortsätta att läsa nu.

 

Men hösten är också mysig

För någon vecka sen fick jag en sån stark längtan efter snö. Gick till och med in på Flottsbros hemsida för att kolla när dom öppnar, haha! Det är ju säkert mer än 2 månader dit i alla fall. Men när dom öppnat ska jag dit och åka snowboard. Tänk er en hel dag i backen som avslutas med varma lussebullar med varm choklad och visspad grädde. Längtaaaar! Vi får nöja oss med bilder från Åreresan som jag, min mor, syster och fina vän Minna gjorde tidigare i år, på sportlovet om man ska vara exakt. Fett mysigt!

Underbar lunch på Åreskutan.