31 maj - bara en massa idrott
Vi hade friidrottsdag i skolan idag, så jag slutade 12, tog en jätteomväg hem för att köpa gudomlig lax och när jag kommer hem inser jag att jag inte har nycklara på rätt sida av ytterdörren. Men jag ringde syrran som precis hade slutat och hon skyndade sig hem! :D Aja, nästan allt gick bra och min klass kom tvåa av sex klasser och det är ju bra! Sov lite när jag kom hem så nu är jag utvilad till fotbollsmatch!

Ser ju ut som en mupp, allt är som vanligt med andra ord... :P

Nu blir det match mot AIK. Tagga till nu brudar!!!! :D

 

Känner mig som en ny person
Var hos frisören idag och blev av med några centimeter av mitt slitna hår. Det är nog inte bara jag som älskar känslan man får efter ett besök hos frisören! Nu är man fräsch till sommaren! ;)

 

30 maj - Mycket viktigt så läs! ;)
Tja tja bloggen! Sitter just nu hos morföräldrarna. Min dag har faktiskt varit rätt så najs! Vaknade och kände mig helt slut gick upp och iväg till skolan. Behövde inte ens springa till bussen som jag brukar göra! Awesome! Men det jobbiga började när jag kom till skolan... Det var typ ingen där! Skolan kändes tom, knappt några elever eller lärare var där! Sedan visade det sig att provet vi skulle ha skulle vi göra på eftermiddagen och inte på morgonen! Men jag och mina vänner hade tur (vi va 4 stycken som inte visste om det), vi träffade vår lärare som sa att det var okej att skriva provet på morgonen och efetr det hade vi engelska och sedan slutatde vi, trodde vi... Jag och Mathilda gick och åt lunch och sedan åkte jag vidare till min mormor och morfar (där jag är nu). Eftersom jag ska klippa mig hos frisören i detta hus! Men när jag sitter på tunnelbanan på väg hit får jag ett sms. Det var tydligen en spanskalektion, vi trodde ju att det bara var betygssnack som hon sagt att vi inte behövde gå på. men jag hade ju fixat en tid hos frissan och det var omöjligt att boka om! Men det gör nog inte så mycket att jag missade den lektionen, vi ska ju lixom inte börja på något nytt. Aja, fattar att ni alla tycker att det är jätteintressant att sitta och läsa allt mitt ordbajs som jag nu har skrivit till er! Höhö, nu har ni läst allt det viktiga! :D Att ni orkade! Många kramar till er! ;)

Det var det! Tja då! ;)

Bilder finns på min dator där hemma så ni får nörja er med denna ;) Förrförra sommaren då vi hyrde en segelbåt. Haha, oförglömligt! xD