30 mars
Låååååång skoldag idag. Ågesta var superroligt! Först pratade vi om brännskador och fick se lite bilder (inga trevliga om jag säger så...) och efter det fick vi, två och två, gå in i ett rum och släcka en eld som var längst in. Kröp in och  ut i rök som sved i speciellt ögonen, spännande! :) Vi fick också en uppgift som gick ut på att bedömma en person med en brännskada, bra att kunna är det ju i alla fall!En bild ni redan sett förut, mina lärare har inte gett oss de senaste bilderna från Ågest än, men om typ en vecka så får vi dom :)

Efter Ågesta var det matte och svenska. Så jag slutade runt halv fem och efter det var det att "hänga" i stan i två och en halv timme tills vi skulle se på en teater i tre timmar. Teatern var okej, den handlade om uppfostran och jag kan säga att det var tur att det var bra skådespelare med... :P Så jag kom hem för typ 40 minuter sen.

Nu ska jag snart sova! God natt på er!
20:40 29 mars
Imorgon är det dags för Ågesta! Taggad som fan! Förra veckan gick vi ju igenom handbrandsläckare. Vi fick släcka och sen fick vi ta ut personer ur bilar. Japp, vi har bilar vi kan öva på (kommer senare att få klippa sönder dom troligtvis :D)! Det är alltid lika spännande där ute!

Nu ska jag läsa lite på min engelskabok, men först ska jag ut och jogga! Var på gymmet ikväll och gick igenom en massa maskiner. En instruktör gick igenom allt och så. Trevligt och lärorikt! Nej nu ska jag sätta fart! Bye! ;)

Jag vet det är dålig kvalité på bilderna! :P
Ja, det kan snöa i mars! Sluta att vara förvånade!
Haha, ibland blir jag lite galen på alla som skriver på facebook att det snöar nu när det är vår. Att dom inte lär sig, det är ju Sverige vi bor i! Det kan snöa i mars eller regna i januari. Det var bara det jag hade på hjärtat! Tack och hej!

Jag ute i snön :P

Hihi, nu ska jag kasta en snöboll :D

Det var inte jag! :P

Jakob! Om du ser det här kan jag berätta att snö är det vita som finns på marken när det är kallt ute. Om du kollar på bilderna så kan du se snön runt mig. Snön är gjord av snö som är gjord av vatten. Vatten består av syre och väte och finns lite överallt. Snön kommer från himlen och det är där den tillverkas. Den försvinner när det blir varmt. ;)