Harry Potter och dödsrelikerna del 2
Nu är det inte långt kvar för... HARRY POTTER OCH DÖDSRELIKERNA DEL 2!!!! Efter år av väntan ska jag få se den sista filmen. Ska bli sjukt kul, spännande, sorligt, roligt, tråkigt, för att det snart är slut och helt AWESOME! För mig är Harry som en vän. En vän som man växt upp med och har en massa minnen tillsammans. Jag har räknat ner dagar till nya Potter-böcker och DVD-släpp och bio-släpp. Nu är det sista nedräkningen gjord. Vid midnatt börjar slutet!


I solemnly swear that I am up to no good.

Hemma igen
Halloj! Nu är jag hemma efter en vecka i Italien. Sol, bad, värme, mängder av mat och trevliga människor! Det har varit underbart kan jag lugnt säga. Bjuder på lite bilder från resan!

I väntan på flygplanet mot Italien

Shopping på marknaden

Läste på stranden, "Hush, hush" rekomenderas! :)

Det var några bilder det! :) Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig lite. Senare kommer Emma hit och då ska vi tagga till Harry Potter och dödsrelikerna del 2 som vi ska se ikväll (inatt). FAN VAD GRYYYYMMMMT!!!! :D

 

@ Italien

Ciao! Sitter just nu på hotellet i Italien. Det är runt 30 grader och sol så jag ska snart gå ner til stranden igen för lite sol och kanske ett dopp i havet. Just nu befiner vi oss i Cattolica, en mysig liten stad söder om Venedig. Maten vi får är magisk! Det är 3-4 rätter både lunch och middag och det smakar underbart! :)

Ikväll ska vi till den äldre delen av staden och äta middag och gå runt och kola lite Ska bli supertrevligt tycker jag! :)

Bilder kommer upp när jag kommer hem. Internet är inte det bästa just nu. Ciao! ;)