Kul...

Att jag alltid ska bli sjuk innan nyårsafton! Förra året blev jag matförgiftad och i år förkyld (något tidigare år förkyld och så vidare...). Tillbringade hela dagen såhär dagen innan "The Big Day" framför tvn, gjorde inget annat än att kolla på MINST tre filmer, spela Temple Run (plus lite andra spel...) och avslutade allt med middag framför tvn och två tv-program på det hela. Som grädden på moset bakade jag kladdkaksmuffins runt 22:00. Nu har jag legat vaken i sängen i mer än två timmar och inte kunnat sova. Vilket resulterade i lite Myror i brallan (tack till SvtPlay!!!!) och lite klipp på youtube. Nu ska jag nog försöka sova i alla fall, postbilen har ju till och med lämnat dagens post... God natt!

No shit Sherlock!

Trotsade min lilla förkylning och gick på bio med Julia och Emma igår kväll. Middag på TacoBar och sedan såg vi den nya Sherlock Homes- filmen. Rolig, spännande och underhållande! Värd att se!

Så kan det gå...

Kul att vara sängliggandes på lovet! Nej, jag som ska på bio ikväll med Emma och Julia... Gillar verkligen inte det här. Har fixat lite honungsvatten (såklart är det varmt) och ska dricka upp det, ta en tablett och sedan fortsätta sova. Vi får hoppas på det bästa!