Fotboll den sista april
Dagens fotbollsmatch slutade 4-4. Spelade som sagt med våra 95: or. Lite förvirrande ibland då de spelar ett annat spelsystem, men det fungerade! Jag fick också spela både yttermittfält och innermittfält vilket jag inte brukar göra så ofta (med mitt lag spelar jag nästan alltid forward), men det var roligt! Jag är ju en sån spelare som kan spela på alla positioner (även målvakt!) så det är roligt att variera. Mycket speltid fick jag också så efter matchen var jag helt slut. Dock hade jag nickat bollen (dock inte med pannan som man ska...) så jag fick en MYCKET lätt hjärnskakning tror jag. Ont i huvudet, illamående och trött (symtom vid hjärnskakning...). Vilket resulterade att min valbort tillbringades hemma med mor, syster och mammas kompis. Men det var trevligt det också! Gick en sväng till en brasa i närheten, träffade Pontus och gick hem.

Idag


Efter matchen

 

Hoppas att ni alla har en bra valborg! (Bli inte FÖR fulla :P )
God natt!

I'm happy!
Det blev en fredagskväll hemma! Riktigt skönt om jag får säga det själv. Hann till och med åka iväg och köpa ett par nya fotbollsskor. Denna gång blev det ett par från Adidas, snygga som jag vet inte vad! Det bästa är att de är ljusa i färgen, de svarta blir så varma i sommar och i augusti ska jag och mitt lag till Grekland på träningsläger, det kommer bli riktigt varmt!!! ;) Mina skor jag har haft fram tills idag är riktigt trasiga (har tejpat för ett hål på höger sko!) och de som jag hade innan har jag slitit ner dobbarna på (men de fungerar annars, men det är svårt att vända snabbt och få ett bra fäste på planen). Så jag bjuder på två bilder på de nya snygga skorna! :D

Tagga!!!
Ingen träning ikväll. Får ta och vila upp mig inför helgens matcher. På lördag har jag blivit inkallad till 95: ornas match mot Sundbyberg och på söndag ska jag och mitt lag spela mot Aspudden. Tagga till bajen!!! :D Det var om helgens fotbollsplaner. Bara så att ni vet lixom! ;)