Visste ni detta?
Om jag säger namnet Angus T. Jones skulle ni nog inte förstå så mycket. Men säger jag Jake Harper och Två och en halv män vet ni vem jag snackar om. Läste precis i tidningen FRIDA att killen tjänar runt 2 MILJONER KRONER per avsnitt. Eller kommer att göra det eftersom han nygligen skrev på ett nytt kontrakt... Jag menar hur många minuter är han med i varje avsnitt? I genomsnitt 3 min kanske? Det beror ju på vad det handlar om men ändå, 2 miljoner!!!! Men vad skulle serien vara utan han?! ;)

 


Onsdag = två dagar kvar till helgen!
Onsdag och halva skoldagen spenderades inte ute på Ågesta som vanligt utan på Arlanda. Vi var där på besök för att kolla in deras brandförsvar (som också innebär mer sjukvård än på en "vanlig" brandstation mm). Kul var det i alla fall :)

När vi kom tillbaka till skolan blev det lunch, denna gång blev det Donken och sedan en snabb koll runt i Globens centrum. Seddan spelade vi lite bowling. Jag slutade fem och kan säga att jag är riktigt trött (somnade på lektionerna efter lunch typ :P). Kan ju också säga att jag kom hem lite senare p.g.a. SL, jag är inte förvånad i alla fall...


Snodde bilden från Amanda. Den är från bowlingen idag :)
Tisdag 23/11
Goood morgon! har precis ätit frukost. Ägg, bacon, tomater och nypressad apelsinjuice (som jag pressat själv :D). Idag är jag ju ledig och jag ska nog göra ett ärende på banken och kolla igenom lite glosor.


Dagens vill ha är: Mycket snö och skidor och/eller snowboard :D