Irriterad!!!

Jag blir så jävla arg! Varför går det inte att ladda upp bilder?? Kommer bara upp en sida där det står att ”Sidan kan inte visas”. Irriterande!!! Fungera någon gång! Det fungerar på alla andra datorer men inte på den här, och min dator är konstig (det har hänt något och jag vet inte vad det är). Jävla teknik asså!!!

Min onsdag

Skolan rullade på väldigt bra. Började med mentorstid, en timme spanska och efter det 40 minuter bild. Sedan var det musikal i Huddinge Aulan, där det var elever i årskurs 6-9 från min skola som spelade rollerna. Haha, rolig var den i alla fall! Efter musikalen blev det en bussresa, på ca 9 minuter, som tog mig hem där jag är just nu.

 

Nu blir det mellis och sedan plugg. Ikväll blir det, som vanligt på onsdagar, UG.

Vår!!!

Vår! Ta en liten paus från dataskärmen och titta ut. Det är blå himmel (i alla fall hemma hos mig) och sol. Helt underbart! Om bara några/ någon vecka är all snö borta och då blir det en ännu gladare Alice, för då kan jag ju köra moppe, morsan låter mig inte köra förens all snö är borta. Men när jag kommer hem från en vecka i Ljungdalen, där vi ska åka skidor (och snowboard, är all snö troligtvis borta. Så taggad! Men nu måste jag skynda mig lite, spinning 18:30 och det är dags att börja packa! Friskis & Svettis här kommer jag! Hahaha xD

 

Måste bara tillägga att jag och Dessi är bäst på att löda. Vi är ju en grupp på fyra kvinnor som ska bygga en modell av ett hus i kartong. Det lilla kruxet är att det ska vara lampor som fungerar och en teknisk finess (vi valde att göra en hiss, Hiss = svårt att göra!). Jag satt och försökte löda om lite grejer idag, det gick inte så bra. Men med, nya tag på torsdag!

 

Måste tillägga en till sak. Idrotten idag var riktigt nice (älskar ämnet så det brukar vara väldigt roligt). Men idag var det lekar som gällde, jag som älskar lekar! Haha, det är riktigt roligt ju! Man måste passa på när man är ung och har möjligheten att leka! ;D