Halsfluss
Gick till en doktor i morse och fick reda på att jag har halsfluss. Inte roligt!!! Här j-vligt ont i halsen och feber. :( Aja, får kolla på film eller något...


En bild på mig och Jennifer, som är i Ottsjö. Saknar dig vännen! <3
Så fina och så lyckliga

Nu har jag slitit mig från TVn för första gången idag (med undantag för små toalettbesök). Har haft sjukt ont i halsen + feber idag och spenderat dagen med att följa kronprinsessans och Daniels bröllop. Vigseln var ju otroligt fin och de är ju så gulliga tillsammans! De ser otroligt lyckliga ut och ett stort grattis till brudparet!

 

Kronprinsessan Victorias klänning var ju så rätt! Och vilket släp! Ett väldigt bra val enligt mig. Tycker också att prinsessan Madeleines klänning passade henne otroligt bra!

 

Skulle ha åkt in till stan för att kolla men med min onda hals gick det inte. Men man såg ju väldigt bra via TVn också ;)

En bild på brudparet :) Bild från dn.se

Prinsessan Madeleine och Drottningen :) Bild från svd.se

Sommarjobb och en bild från balen

Kan bara säga att det är jobbigt att sommarjobba. Jag sommarjobbar på Huddinge Idrottsläger och de små barnen tar kol på mig! De bråkar, lyssnar inte och pratar när det är samling. Men det blir bättre. Jobbar i tre veckor och sen är det sommarlov på riktigt! ;) Ska jobba imorron och sen är jag ledig tills på måndag (ska på begravning på fredag). Är i alla fall helt slut och ska nog sätta mig och läsa eller något.Bild från balen. Människan är för f-n på Kreta den lyllosen!!! (stavas det så? aja, ni fattar :P) :D