Första veckan i gymnasiet + helgen
Då är första veckan i gymnasiet är avklarad och jag har överlevt och mår sjukt bra. Trevliga människor är det i alla fall i min nya klass. Den första veckan är det ju mest att lära känna varandra och få en massa info och grejer. Tycker att skolan verkar bra och tror att vi i min klass kommer få tre oförglömliga år tillsammans! :) Gymnasietiden sägs ju vara den bästa tiden av livet (eller något sånt :P).

I fredags slutade jag 17:00 och tog tuben efter skolan mot medis där jag mötte Julia och Alice. Vi drog till Accent där jag hade ringt och paxat en väska. Jag köpte väskan som för övrigt är från Converse och sen köpte jag också en plånbok (den behövdes verkligen då jag bara får fler och fler kort). Sedan gick vi runt och letade efter en resaurang att äta middag på. Vi hamnade till slut på söder igen och åt på en thai restaurang som liggen precis vid Medborgarrplatsen. Där åt vi god mat och pratade och skrattade mycket. Det var sjukt trevligt. När vi var mätta ringde jag in Danne till stan och han kom och gjorde oss sällskap. Mycket trevligt!

I gårkväll (lördag) blev det middag hos Julia. Hon och jag lagade lax med potatis i ugn (vilket var sjukt gott!). Vid 21:00 drog vi in till stan för att möta upp Natta och Co. Vi var på Sveavägen och kollade på Stockholm Cruising (en massa bilar :P). Sedan bestämnde vi oss för att dra hem till Jeff. Sjukt nice var det i alla fall.


Jag igår när jag och julia skulle åka in till stan :)


Jag hos Jeff :)

Nu sitter jag och Julia i hennes vardagsrum och kollar på Tv och jagg vet inte vad som händer idag. Imorgon är det skola igen. ;)första dagen i gymnasiet

Första dagen i gymnasiet är avklarad och jag överlevde. Nervöst var det med klassen verkar i alla fall bra. Vi fick schemat och en massa annat papper, som en vanlig första dag i en ny skola.

 

Har också varit i Huddinge C för att köpa lite skolsaker :P Ikväll blir det träning med laget. Nu ska jag ta en liten tupplur.

 

Hejsvejs :D

14 augusti 2010
Jag har varit i London från förra söndagen (den 8/8) tilll igår morse (den 13/8). Superdupernice var det i alla fall! Till alla er där ute: Åkt dit för fan! :D Var där med min far. Kollade runt i stan, shoppade mm.

Igår kväll var det bio med Emma och Julia och sedan drog jag och Julia vidare. kom hem vid 3:15.

Det här är sista helgen på sommarlovet. Börjar GYMNASIET (:O) på måndag. Shit, är detta faktum verkligen sant?! Aja, superduperskoj att träffa nya människor. Kommer att sakna alla från Kungis sjukt mycket men som jag, Danne, Tim och Pontus ristade in på väggen i ena skåpsalen efter skolavslutningen i kyrkan den 9/6: LIFE GOES ON! Tack för alla minnen, allt skratt och ja: allt!