Vårparad :D
Dålig uppdatering den här veckan, jag vet. Men det har varit mycket i skolan. Idag hade vår skola den årliga vårparaden då varje klass röstar fram ett tema och klär ut sig och går ett varv runt Stuvsta c. I år hade vi temat film och jag klädde ut mig till Alice i underlandet (tyckte att det passade). Kan säga att jag inte passar i blont hår! Emma var the Mad Hatter (från Alice i Underlandet), Julia var Cheshire (katten i Alice i Underlandet) och Dessi var Den Vita Drottningen. Så vi körde på Alice in Wonderland tema. Emma vann pris för bästa utklädnad i högstadiet (och enligt mig, överhuvudtaget!).

Idag är det u valborg och jag och tjejerna drar till Matilda och grillar och sedan drar vi nog vidare till någon brasa. Det kommer att bli sjukt mysigt! (kommer troligtvis att ladda ni lite bilder från veckan innan jag går ;)).

Hoppas att ni alla får en trevlig Valborg!

Här är bilder på hur emma såg ut. Hon ser typp ut som Johnny Depp! :O :D
28 april
God morgon, god mooorgon! Hör fåglar sjunga glatt!!! (För sången går så, eller hur? :P) Aja, det är sol, inte så många moln och runt 3 grader i skuggan. Härligt!

Igår hade vi hjärt- och lungräddning på idrotten. Jag har ju redan gjort det på ledarutbildningen men det var roligt. Emma och jag var ju klar bäst och vi är nu redo att rädda liv!

Nu blir det frukost, trevlig onsdag gott folk! :D


Jag i måndags, har på mig en t-shirt jag köpte efter att jag sett Bounce i Globen :)
The Last Bounce
Jag var och såg The Last Bounce i fredags (den 23 april). För er som inte vet det är Bounce en dansgrupp som dansar streetdance, dom ska nu lägga ner gruppen efter 13 år tillsammans. Den här helgen visade de sina sista shower som grupp och jag fick en biljett i julklapp. När jag fick julklappen i julas var det svårt att föreställa sig showen, jag har verkligen sett fram emot den och den var bättre, mycket bättre än jag tänkt att den skulle vara. Med hjälp av andra dansgrupper gjorde Bounce en föreställning jag aldrig kommer att glömma. Tack!


Vi (min mor, syster, moster med en arbetskollega och hennes dotter och jag) åt middag på en italiensk restaurang på Södermalm. En bild på efterrätten ;)

Jag på plats i Globen precis innan allt skulle börja :D

Innan allt startade :D

Bounce gör entré! :D

Början av showen (Bounce i orange:P)

Början av showen (Bounce i orange:P)

Slutet av showen, alla i Bounce uppställda. Han längst till vänster gjorde illa knät någon få ddag innan föreställningen och fick bara vara med visa bitar då hoppandes på kryckor :(

Globeln som en discokula ;)

Allt var mycket lyckat i alla fall och jag är supernöjd över att fått sett föreställningen. :)