Trevligt är det här!

Tja, hur mår ni alla? Jag mår i alla fall bra. Är ganska trött bara, har varit på två ”öppna  hus” idag. Tyckte att skolorna inte var så bra. Den skolan jag var på i onsdags var mycket bättre. Nu sitter jag hos min moster och vi ska äta middag här. Vi har några släktingar här från Karlstad så det kommer att bli trevligt! Åkte moppe hit, kommer att sakna det i vinter men som tur är har inte Sverige så lång vinter.

 Igår kväll var jag med Paula. Trevligt var det! Vi träffades vid 20:30 och gick runt lite och snackade. Efter en halvtimme/ timme gick vi till Simon och Chris och snacka med dom. Haha, så j*vla kul! Vi gick hem till henne vid 23:30 och kollade på film. Och vid tio över  12 kom min mor och hämtade mig. Men jag hade i alla fall en sjukt trevlig kväll! Tack!

Hörde att Mariette åkte ur Idol. Tråkigt tyckte jag, hon var ju så bra. Men om man ser på de som vunnit Idol har de inte haft så bra karriärer. Har man hört något från hon som vann förrförra året? Kommer inte på vad hon heter… -.-

 Aja,, ni får ha en trevlig kväll!  Paula och jag (bilder är från några månader sedan;))

Inga bilder idag, går inte att ladda upp :(

Hej alla människor! Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag men mitt Internet har inte fugerat så bra och så har jag haft läxor att göra och prov att plugga till. Sedan har det varit träningar. Jag tycker själv att det har varit tråkigt att inte kunna skriva, men jag hoppas att det kommer att bli bättre.

 

Nu är det äntligen helg och jag kommer att ha en hel del att göra. Ikväll ska jag troligen träffa Paula och imorgon ska jag gå på öppet hus på några gymnasieskolor. Sedan är det så att det är något med UG både lördag och söndag, plus att en av mina sysslingar kommer till Stockholm (med sina föräldrar) för att tävla i SM i bänkpress, så det ska jag troligen gå och kolla på. Sen har jag också match med laget. Jag har ingen aning om hur jag ska hinna allt. För allt händer ju på samma tid! Aja, det löser sig nog. Ha en toppen fredag!

 

 

Fredag, lördag och söndag

Har inte skrivit sen i fredags kväll. Kvällen då jag och några av vännerna var på bio och såg New Moon. Filmen var bra. Som vanligt när man jämför filmer med böcker så är böckerna bättre enligt mig. Men filmen var bra gjord med bra scener. Det brukar ju vara så att de missar/hoppar över saker som är med i böckerna och de var även så i denna film. Grät lite också, men inte lika mycket som jag gjorde när jag läste boken. Tur att jag satt bredvid Dessi som gav mig lite papper ;) De hade ändrat åldersgränsen några timmar innan filmen hade premiär. Istället för att den är från 15 år är den från 11 år. Tycker att de i Sverige ska fixa en gräns från 13 år. Det är en väldigt stor skillnad på 11 och 15 år.

 

Var hemma vid halv ett så det hände inte så mycket mer i fredags.

 

I lördags var jag på gymnasiemässan med mina föräldrar och min lillasyster. Kollade runt med dom och visade skolor som jag var lite intresserad att kanske gå på. Efter det var det fotbollsträning (första inomhusträningen för mig den här säsongen). Kul var det, men lite jobbigt eftersom jag inte har tränat på några veckor. Min mamma hämtade mig när den var slut och vi åkte hem så att jag fick duscha och sedan åkte vi till IKEA och efter det ICA Kvantum. Åt en god middag och somnade i soffan till Fyra bröllop och en begravning.

 

I går gick jag upp vid 10 och tog god tid på mig att äta frukost. Städade och rensade bland saker i mitt rum. Det är något konstigt med Internet igen så jag kan inte ladda upp bilderna från i fredags :( Men vi jobbar på det! :P

 

Idag var det skola. Kollade på film på musiken. Det var typ det "speciella" med dagens skoldag. Vi fick sluta lite tidigare också. :P Kom precis hem så nu ska jag plugga lite. Ses! :D