Mors dag!

Träningsmatchen mot AIK slutade 3-2 till oss. Skönt med en vunnen match där. När jag kom hem gick jag ner till Långsjön och badade, det var ganska varmt i vattnet. Sedan satt jag i solen en stund.

Nu har vi fått lite gäster, mormor, morfar och moster, så jag ska vara lite social. Bilder från igår kommer upp senare, när jag fått dom av Natta.
Glöm inte att gratta era mammor, det är ju mors dag idag!

Derby mot AIK

Hej, snart drar jag iväg till Söder och spelar match. Derby mot AIK på Kanalplan. Nu tar vi dom Bajen! 


Hittade ingen annan bild
Sommar!

Ja, dagen bjöd på mycket. Bl. a. på sol, värme, shopping, och vandring i stan med vänner.

 Jag och min mormor kollade runt lite i affärer vid Odenplan (hittade en liten väska och en-sån-där-ögonbindel-som-man-har-när-man-sover). När vi skulle gå hem kom vi inte över vägen p.g.a. alla maraton-tävlande människor (men efter vad som kändes som en evighet kom vi över). Det var Stockholm Marathon idag, de som var med sprang ca 42,195 meter, att dom orkar och i värmen dessutom...

På eftermiddagen mötte jag Natta och Danne och vi gick runt och kollade i affärer och snackade (och så åt vi glass i Kungsträgården). Vi tog också massor av bilder med Nattas kamera. De kommer upp senare då Natta har kommit hem och skickat bilderna till mig, jag vet inte hur lång tid det kommer att ta men troligtvis kommer de upp imorgon.

Imorgon blir det match för mig (och laget). Derby mot AIK på Kanalplan. Ska bi sjukt kul att spela! Nu ska jag sova så att jag har ork i bena till imorgon. God natt!