GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!

Ville bara säga GOTT NYTT ÅR till er alla!!! Hoppas att ni har haft ett bra årtionde och är redo att kliva in i nästa ;) Tror att år 2010 kommer bli ett sjukt bra år!

 

Nu ska jag ”hoppa” in i duschen och fixa mig (fast det gör jag då inte i duschen :P) och sedan blir det middag hos några vänner. Ska träffa lite annat folk också senare ;) Ha en trevlig kväll. Jag skriver nästa år igen ;)

Många kramar till er <3
Film med vänner :D

Det blev inge spinning idag. Snackade med Paula vid fem och tog bussen för att möta henne, Danne och Pontus i Stuvsta. Vi hyrde en film (baksmällan, eller vad den nu heter) och såg på den hos Pontus. Efter det drog vi ut och åt lite hamburgare och garva. Haha, roligt hade vi i alla fall ;) Tog en taxi hem vid 00:00. Så jag var hemma för typ 90 minuter sedan (ifall att någon där ute undrade och så att dessa personer slipper ligga vakna och undra, hehe :P)


Imorgon är det ju nyårsafton och sedan kliver vi in i 2010-talet! Har inte riktigt tänkt på det. Åren har gått så fort. Jag var bara 6 år när vi klev in i 00-talet och det känns om att det var förra året det var 2007. Nästa år händer det så mycket nytt. Jag slutar grundskolan och börjar i gymnasiet. Jag kommer att träffa nya människor och allt annat får bli en överraskning. Det är ju inte roligt om man vet vad som kommer att hända. Aja, har ni kommit på något nyårslöfte än då? Jag tror att jag har det i alla fall.


Nu ska jag ta bort smink och sedan gå och lägga mig och sova. God Natt på er alla och dröm små söta drömmar ;)  

Hejsvejs!

Sitter i skrivande stund och lyssnar på Evanescence (på deras album Fallen), kan inte säga annat än att jag gillar låtarna.

 

Det har inte hänt något speciellt idag. Hela veckan har varit väldigt enformig om jag ska vara ärlig. Förutom att Emma var här i förrgår (måndag) och vi kollade på Harry Potter och Halvblodsprinsen. Tycker att den är en av de bättre Potter-filmerna. Emma sov i alla fall över och dagen efter (igår, tisdag) var vi på Cosmonova med min far och kollade på Flodäventyr i Grand Canyon. Tycker att det är riktigt häftigt att sitta där inne och kolla på de här filmerna. Den här vi såg igår handlade om att vi människor förstör denna flod och att vattennivån minskar varje år och att floden håller på att torka ut. Bra var den! Efter det drog vi hem till mig igen och kollade på tv. Mer hände inte.

 

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Vill gå på ett spinningpass, vi får se hur det blir med det. Vad ska ni göra då?

 

Har en massa bilder att lägga upp som dessvärre inte vill laddas upp. Ska försöka fixa detta…