30/8-09

Hejsvejs! Idag spelade jag match och efter det åkte vi hem och åt en snabb lunch och sedan åkte jag till Ann och vi åkte (såklart med våra moppar) till Skärholmen. Jag köpte en tröja från Gina Tricot och en schal från JC. Sedan åkte jag hem och åt middag och efter det blev det lite tv och sedan hem till mamma där jag är nu. Ska fixa lite saker och sedan blir det plugg, har spanska glosor till imorgon så det är bara att sätta igång. Hörs!
 
Det blev inga bilder idag.

 

29/8-09

Jag lever! Jag är ganska pigg om jag ska vara ärlig. Hade träning igår på Gubbängens IP (som seriöst är det sämsta konstgräsplanen som finns i Stockholm) och sedan var det film hos Adam. Danne, Erik och Natta var också där och som vanligt är det skräck som gäller. Det var meningen att vi skulle sova där men varför ska man sova när man kan vara uppe hela natten? :P Vi kollade på filmer, spelade spel, lyssna på musik och snackade. Kul var det i alla fall. Vid typ 7 somnade jag och vaknade en timme senare. Åkte hem vid halv nio i morse och somnade direkt. Hade ställt klockan på halv två. Jag måste gå och lägga mig i hyfsad tid ikväll eftersom vi har match imorron (mot Stuvsta på Kanalplan) och måste vara utvilad. När jag vaknade idag var min pappa och lillasyster här, så jag fick sällskap när jag skulle äta frukost. Idag ska jag träna lite på spanskaläxan och sen vet jag inte mer. Vi får se ;) Höres!


Så här ser jag ut idag :P

Nu är det helg :D

Tjena vänner! Skola idag och vi hade terminens första slöjdlektion och turen var idag på min sida jag fick träslöjd (som jag ville). Jag och Ann är nog de enda tjejerna där men det är bättre än förra året (då jag var den enda :P). Sista lektionen var bild och uppgiften vi fick gick ut på att vi ska måla en bild på Stockholm (man fick välja en bild man ska rita av).


Sitter nu och kollar på The Tyra Banks show som idag handlar om tjejer som blivit misshandlade av pojkvänner (tonårsmisshandel) . Detta är något som måste vi måste få stopp på! Jag tycker att Tyra är en bra förebild för unga tjejer. Hon är en sån häftig person och att hon tar upp det här ämnet är väldigt bra. Det är något världen blundar för, som att det inta händer. Men det händer varje dag! Det här är något som alla i samhället kan hjälpa till att stoppa.


Tyra Banks (bild från google)