Vårparad och valborg!

Dagen började bra då vi fick börja kvart i 9 istället för 8. Vi hade inga lektioner, men vi skulle städa klassrum och ute på skolgården. Efter städningen fixade vi oss till den årliga vårparaden. En tradition vår skola har, varje klass (vi var hela 8:an) har ett tema och klär sig efter det. Som en maskerad! Förra året var det Hawaii och i år var det plastpåsar... Vet inte hur vi tänkte där, men jag kan säga att förslagen röstas fram i klasserna. Paraden går från skolan ner till Stuvsta c, där alla föräldrar står med sina kameror (!!!) och sedan upp till skolan igen. Min mamma skulle såklart vara i centrumet (tillsammans med alla andra föräldrar) med sin STORA kamera... Det var ju mest för syrrans skull, men hon kunde ju låta oss vara! Ibland är föräldrarna riktigt jobbiga! När vi kommer tillbaka är det prisutdelning. Grattis säger jag till niorna som kallade hem priset i högstadiet med temat disco! Nästa år vinner vi! (då ska vi ha ett bättre tema) 

Snart kommer Natta och Julia, vi ska äta här hemma hos mig och sedan ut och fira Valborg. Vi ska möta upp Tilda, Vicks och Josi och så ska vi gå till Vattentornet med dom. Där är det förhoppningsvis en stor brasa. Resten av kvällen vet jag inte vad jag ska göra, vi kanske går till en annan brasa eller något. Jag köpte en film igår, när jag var på stan med Natta och Julia (som köpte orange hårfärg!). Här kommer bilder från idag och på mina köp igår.


Tröja från H&M, Tights från BikBok

 
Tröja från H&M, Tights från BikBok, skärpfrån H&M

 Natta och Julia (de färgade håret...)

 Emmas och Julias systrar som Bajenfans

 Jag i min grymt snygga plastpåse xD


Trevlig Valborg på er! :D


 

Onsdag

På onsdagar slutar jag tidigt 12:40. Så nu har jag varit hemma och ska snart åka in till stan och köpa lite saker. Ni får se vad det blir senare ikväll. Senare ska jag träna på Kanalplan, det ska bli kul.

Vi ses

Köpte denna fotboll förra veckan. 199 på Stadium. Jag tycker den är bra att spela med. :D

Äntligen klar!

Hej!


Nu är jag äntligen klar med den här uppgiften! Jag började runt 18:00 och är klar nu 23:48 (för att vara exakt). Nu ska jag bara skriva ut och sedan ska jag sova, är så trött! Det är jobbigt at plugga. Hoppas ni hade det bra ikväll, min kunde ha varit bättre. Jag tycker inte om att plugga så mycket, men jag pluggar bäst när jag bara har ca 7 timmar på mig att göra klart ett arbete. Konstigt, men då jobbar jag under press (eller hur jag nu ska förklara det :P) och tänker, det är nu eller aldrig, om jag inte gör det här blir jag inte godkänd. Förra gången jag gjorde ett arbete (som också skulle vara klart dagen efter) fick jag VG+/MVG. Jag menar, det går ju bra på det här sättet jag pluggar på! I och för sig hände det en gång, men vad är det som talar emot att det skulle kunna hända igen?

Idag hade Josi bakat kärleksmums på hem och konsumentkunskapen och hon bjöd hela klassen på det när vi hade SO. Hon hade precis typ tagit ut dem ur ugnen, så de var alldeles varma! Det var bara så gott! Det livade verkligen upp stämningen! Tack Josi!

Nu ska jag sova, god natt på er!